Zoeken naar van genieten

Uw zoekactie voor van genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke "friend with benefits" gezocht
Misschien meteen met de deur in huis vallen. Ik zoek hier een “friend with benefits” of minnares. Zo, dat heeft het voordeel van de duidelijkheid. Ik zit al jaren in een relatie die me grotendeels bevalt, maar die op seksueel gebied jammer genoeg doodgebloed is. Ondanks verwoede pogingen om er iets aan te doen is er geen beterschap. En ik hou iets teveel van seks om helemaal zonder door het leven te gaan. Vandaar mijn poging hier. Wat zoek ik? Een vrouw die zich herkent in mijn situatie of die gewoon zin heeft in leuke, vrijblijvende dates. Ik zoek niets speciaals, gewoon af en toe afspreken, leuke seks hebben, waarbij genieten en ontspannen centraal staan. Een persoonlijke klik zou ook leuk zijn, want een leuke babbel is ook zeker welkom. Ik zoek niet meteen een specifiek type, of iemand van een bepaalde leeftijd, gewoon een leuke dame die zin heeft om af en toe te daten. Zelf ben ik een leuke, vrij knappe man uit Gent, hoger opgeleid met een leuke babbel.  
gisteren
Verwenner 57 jaar Antwerpen - Schilde
Oudere dames
Ik nette verzorgde man wil oudere dame verwennen die echt wilt genieten x mail me aub  
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel.  

Fwb
gisteren
lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen???
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4 of zaterdagavond) op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
gisteren
jonagold 54 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
borsten verwennen
Ik hou van natuurlijke borsten, no silicon for me. Als jij het lekker vindt dat jou borsten extra veel aandacht krijgen en verwend worden moet je me zeker contacteren. Ik vind het zalig om een dame te laten genieten van een borstmassage, kneden en strelen, likken en zuigen met bijzondere aandacht aan tepels en tepelhoven. Geef je volledig over en geniet.  
gisteren
YOLO 55 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
DIE SPELD IN DEZE HOOIBERG ...? IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ...!
Hoi, zowel voor jou als klasse dame, als voor mij als man is het zoeken naar die speld in deze hooiberg ... Als dame (single of met medeweten van) heb je de fantasie, dat verlangen op een vaste lover... Graag zou ik die ééne dame (die speld) willen leren kennen om van al dit moois samen met elkaar te genieten, een vast contact opbouwen, maar geen vaste relatie ! Ik denk niet alleen met mijn ..., hij bestaat dus nog :-). Ik ben een zeer verzorgde en goed geconserveerde vijftiger, kort blond haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Soa vrij en gesteriliseerd... Zijn er voldoende raakvlakken, laat dan gerust een berichtje na, uitkijkend naar wat komen zal / kan ... Fijne dag nog x  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
gisteren
thrmmf 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 deftige mannen zoeken prinses voor trio
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10